ПРОНАЈДЕТЕ ЈА ВАШАТА ТУРА ДЕНЕС FIND YOUR SPECIAL TOUR TODAY WITH ADVENTURE THEME FIND YOUR SPECIAL TOUR TODAY WITH ADVENTURE THEME
ПРОНАЈДЕТЕ ЈА ВАШАТА ТУРА ДЕНЕС
Пронајдете ја вашата тура и искусете ги авантурите кои ги нуди нашата джава
FIND YOUR SPECIAL TOUR TODAY WITH ADVENTURE THEME
Maecenas interdum nisl sit amet pulvinar volutpat rutrum felis eu neque vehicula fringilla.
FIND YOUR SPECIAL TOUR TODAY WITH ADVENTURE THEME
Maecenas interdum nisl sit amet pulvinar volutpat rutrum felis eu neque vehicula fringilla.

КОИ СЕ ПРИДОБИВКИТЕ ОД УБАВИНИ.МК

1
ЗАПОЗНАВАЊЕ НА УБАВИНИ И ТРАДИЦИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА

Мала, но полна со изненадувања, во Македонија може да уживате во една неописливо живописна природа.

Прочитај повеќе...
2
ГОЛЕМ БРОЈ НА ПОПУСТИ ОД НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ

Со помош на оваа платформа е остварена база од бројни компании и друштва кои се дел од движењето за подобрување..

Прочитај повеќе...
3
МОЖНОСТ ЗА ПРАВЕЊЕ НА УНИКАТНИ ФОТОГРАФИИ И ВИДЕА

Најубавите денови се оние кои забораваме да ги фотографираме. Затоа дозволете ние да се погрижиме

Прочитај повеќе...

СЛЕДНИ НАСТАНИ

 

ПЛАНИНАРСКИ ТУРИ

Дознајте за сите следни планинарски тури

Последни вест

19Sep

Запознај го Охрид!

In

Охрид — град во југозападниот дел на Македонија и административен центар на истоимената општина, на североисточното крајбрежје на Охридското Езеро, кое по градот

11Nov

Потекло на името Охрид

In

Името на градот настанало од старословенските зборови „во хриди“, т.е. „во ридот“, како описно име за местоположбата на

11Nov

Средновековна историја на Охрид

In

Охридската област во крајот на VI век била изложена на масовна словенска колонизација. Охридската област до 30-тите години на VII век била