Баба Рада

Уживате во преубавиоот поглед кои куќата на Баба Рада го нуди за своите посетители и дознајте за историјата на ова место. Вилата на баба Рада ви нуди голем број на услуги кои се поврзани со туризмот од приватни тури, домашно готвени традиционални јадење до едукативни активности з анајмладите.

Видео

За домаќинот

Информации

Кој е домаќинот

Баба Рада е дама која во текот на нејзиниот живот има работено на многу туристички атракции, а од пред 10тина години ја поседува и својата вила „БАБА РАДА“, каде дава се од себе секој посетител да се чуствува како дома.

За кого е наменето

Посетата на вилата е наменета за лица од 1-99 години. Ве очекуваме!

Кога

Вилата има сместувачки капацитет за 20 особи е отворена 24/7/365 дена во годината.

Каде

Вилата се наоѓа во самиот центар на градот Охрид на 5 минути пешки од поштадот.

Цена на чинење на услуга

Цената на услуги варира во зависонот од времето на престој, користењето на можнстите кои ги нуди вилата и друго. За ноќ преспивање цената е во висна од 750 денари по легло, а all inclusive цената по лице стига до 8000 денари по лице

Јазици на комуникација

Македонски, Англиски и Германски

Локација

Оценка од посетители

4.5/5